Rikonstruksioni i kabinave, 5-6 gusht, kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Datat 5-6 gusht

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, investim që pritet të rrisë cilësinë e furnizimit me energji në qytetin e Tiranës, në datat 5-6 gusht do të stakohet energjia në këto zona në kryeqytet

5 gusht
09:00-15:00
rruga “Mahmut Xhelili” pranë Hipotekës, rruga “Ali Demi”, zona midis rrugës “Fortuzi” dhe rrugës “Mine Peza”, rruga “Mine Peza”, rruga e Durrësit pranë ish- Kafe “Flora”

6 gusht

09:00-15:00
Zona midis rrugës “Fortuzi” dhe rrugës “Mine Peza”, rruga “Qemal Stafa”