Remonti në nënstacionin Bilisht, 23 prill kufizime energjie në disa zona

Për shkak te takim-tokëzimit të çelsave 10kV, të NST Bilisht, më 23 prill nga ora 09:00 deri në 13:00, do të stakohet energjia për zonat: Rrethi Korçë / Ish-komunat Qender, Bitincke, Kapshticë, Dogana dhe Vishocicë.