Remonti në nënstacionin Petrushë, 24-26 prill kufizime në disa zona në Pogradec

Për shkak te takim-tokëzimit te çelsave 10kV, të NST Petrushë
24 prill nga ora 09:00 deri në 13:00, do të stakohet për zonat: Rrethi Pogradec / Ish-komunat Çerrave dhe Dardhas
25 prill nga ora 09:00 deri në 13:00 do të stakohet për zonat: Rrethi Pogradec / fshatrat Vreshtaz dhe Pirg
26 prill nga ora 09:00 deri në 13:00 do të stakohet për zonat: Rrethi Pogradec / fshatrat Vreshtaz, Pirg, Podgorie, Nishavec dhe Petrushe