Remonti në nënstacionin Delvinë, 11 mars kufizime energjie në disa zona në Sarandë

Për shkak të punimeve të planifikuara nga OSHEE në nënstacionin Delvinë, në datën 11 mars gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të mbeten pa energji këto zona në Sarandë: Bashkia Delvinë, Bajkaj, Vanë, Palavli, Vergo, Fush Veri, Kakodhiq, Bashaj, Senic, Tatzat, Isak, Kalas, Ballmatat, Rusan, Stjar, Mavropull, Shijan dhe Karabaxh