Remonti në nënstacionin Gorican, 7 dhe 9 maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në nënstacionin Gorican, në datat 7 dhe 9 maj gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Berat:
Ish komuna Allkaj: Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnje, Gorican, Ciflik, Kucovë