Remonti në nënstacionin Kuçovë, 11-13 dhe 15 mars kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin Kuçovë, në datat 11-13 mars dhe 15 mars do të stakohet energjia elektrike gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 në këto zona:
11 mars, pa energji: Bashkia Kuçovë,
12 mars, pa energji: Uzina Mekanike e Naftës, Bashkia e Urës Vajgurore, fshati Guri Bardhe
13 mars, pa energji komuna Perondi
15 mars, pa energji komuna Perondi, Poshnje, Kozare. Gege, Avaleas, Arrez, Ciflik, bashkia Kuçovë