Remonti në nënstacionin Pogradec dhe Petrushe, 2-3 maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në nëstacionin Pogradec dhe Petrushe, në datën 2 maj, gjatë intervalit kohor 09:00-13:00, do të mbeten pa energji këto zona në Pogradec:
2 maj, pa energji disa lagje të qytetit Pogradec, Komuna Buçimas, Çërravë, fshatrat Gesht, Vërdovë, Rëmenj
3 maj, remont në nënstacionin Petrushe
Pa energji: Çërravë, Gesht, Vërdovë, Rëmenj, Komuna Buçimas, Tushemisht, Dardhas, Vreshtaz, Pirg, Podgorie, Nishavec, Petrushe