Remonti në NST Fiber dhe NST Kombinat Druri, 23 dhe 26 korrik kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Për shkak të punimeve që do të kryhen në NST Fiber dhe NST Kombinat Druri, në datat 23 dhe 26 korrik do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan:

23 korrik/09:30 – 11:30

Pjesërisht: Shirgjan,Reparti, Mjekës, Kryezjarr,Biznese

26 korrik/10:00-13:00

Godolesh, Labinot Mal, Griqan ,Qerret, Guri i Zi