Rikonstruksioni i kabinave, 23 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët #TiranëStakim, 23 korrikNë vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, nesër, 23 korrik do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë.

Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat që preken nga kufizimi i energjisë si pasojë e punimeve në kabina

23 korrik

09:00-14:00

Pjesërisht: Fshati Varosh

10:00-16:00

Pjesërisht: rruga “Ramadan Sokoli”

09:00-16:00

Pjesërisht: Rruga “Don Bosko” dhe rruga “Jordan Misja”