Remonti në nst Krumë, 9 tetor pa energji disa zona

Për shkak të remontit në nst Krumë, në datën 9 tetor do të stakohet energjia në intervalin kohor 10:00-16:00.
Pa energji do të mbesin këto zona: Zahrisht dhe Pla, Nikoliq, St/Pompa Pla Krumë, Vllahën dhe Nikoliq(2 kabina), Ujësjellësi Krumë, Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj
Fshatrat e Tropojës: Kam, Zogaj, Kepenek dhe Xhuxhë, Qarr, Golaj, Qarrë,Letaj, Zgjeçetj, Pla, Brat, Dobrunë, dogana Qafë Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, ant AMC, Ant PLUS, St/P Ujësjellës Cahan, Fajzë, Brenogë, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Bashkia Krumë (Lagjet:Nr 1,2, zona Industriale, lagjia informale, kodra e Madhe,
Pekë, Gajrep, Spitali Krumë, Firma Elmir.