Remonti në NST Livadhja, 24 korrik kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Sarandë
Data 24 KORRIK
Në kuadër të masave të marra për fuqizimin e rrjetit elektrik dhe përballimin e fluksit të ngarkesës në pikun e sezonit turistik, drejtoria e TL për rajonin Jugperëndim do të kryejë punime në NST Livadhja gjatë intervalit kohor 00:00-05:00.
Pa energji do të mbeten ish komunat Livadhja e Konispol, Markat, Aliko