Rikonstruksioni i kabinave, 24-25 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Datat 24-25 KORRIK

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave në kryeqytet, ku po ndërtohet rrjeti i ri 20 kV, si dhe po vendosen pajisjet e reja të cilat do të rrisin cilësinë e furnizimit me energji, në datat 24-25 korrik do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

24 KORRIK

23:30-05:00
Rruga “Pandi Dardha”

9:00-12:00
rruga “Teodor Keko”, pjesërisht pranë ish-Doganës, rruga “Mati Logoreci”, rruga “Pandi Dardha”

12:00-15:00
zona Fushë Yzberisht pjesërisht,

9:00 -15:00
rruga “Mikel Maruli”, prane rrugës “Teodor Keko”

09:00-16:00
rruga “Pandi Dardha”,

25 KORRIK

09:00-12:00
rruga “Riza Cuko”

09:00-15:00
rruga “Petro Nini Luarasi”

09:00-16:00
rruga “Rexhep Preza”, rruga “Pandi Dardha”

9:30-15:00

rruga “Mine Peza”

9:30 deri 12:00

rruga “Petro Marko”

9:30 -15:00
rruga “Haxhi Hysen Dalliu”
9.00-12.00
rruga “Myslym Shyri”, rruga “Sami Frashëri”