Rikonstruksion në disa kabina, 15 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e disa kabinave në kryeqytet, në datën 15 Nëntor do të stakohen disa fidera.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 09:00-14:00, e për pasojë do të ketë kufizime energjie në disa zona në Tiranë.
Pa energji do të mbesin: Rruga “Astrit Balluku” pjesërisht, e cila ndodhet midis rrugës “Myslym Shyri” dhe Bulevardit “Gjergj Fishta”, rruga “Preng Bibë Doda” pjesërisht, rruga “Prokop Mima” pjesërisht