Rikonstruksioni i kabinave, 10-11 tetor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë
Stakim i datës 10-11 Tetor

Vijojnë punimet për rikonstruksionin e kabinave në disa nga zonat e kryeqytetit. Më poshtë po ju informojmë për oraret e kufizimeve të energjisë dhe zonat e prekura

10 tetor

09:00-15:00
Pjesërisht rrugët: “Petro Marko”, “Asim Vokshi”, zona përballë Shkollës “Harri Fultz”

10:00-12:00
Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Manol Konomi”, “Hoxha Tahsim”

12:00 -15:00
Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Riza Jasa”

11 tetor
09:00 – 15:00
Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga e Durrësit”, “Andrea Kostallari”