Rikonstruksioni i kabinave, 10 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 10 gusht do të kryhen punime në disa kabina e për pasojë do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

09:00-16:00

Pjesërisht: zona e Komunës së Parisit, zona pranë shkollës “Sarina” , zona pranë NST Selitë

10:00-15:00

Dajt, Besh, Murrizë, Vilëz, Zgurë, Bruz, Rrënzë dhe 3 lagje nga fshati Zallbastar.

Vërri, Skrep, Urë, Fag, Vakmon, Derje, Shemri, Shëngjergj