Rikonstruksioni i kabinave, 7-8 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datat 7-8 gusht do të kryhen punime në disa kabina në Tiranë. Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat që preken nga ky stakim.


7 gusht
09:00-16:00 Pjesërisht: Rruga “Jordan Misja” pas Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave


09:00-15:00Pjesërisht: Rruga “Adem Jashari”, Rruga “Sami Frashëri”, Zona pranë Kopshtit Botanik, Selitë e Vogël


13:00-18:00 Pjesërisht: zona te Dogana dhe Rrethrrotullimi i Vorës


8 gusht
09:00-15:00Pjesërisht: Zona pas CIty Park, , biznese private, rruga “Skënder Luarasi” (1 pallat )