Rikonstruksioni i kabinave, 13 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes, në datën 13 gusht do të kryhen punime në disa kabina në Tiranë.

Pa energji do të mbeten këto zona:

09:00-17:00

Pjesërisht: Rruga “Kosova”, rruga “Berisha”, zona industriale Kamëz

09:00-14:00

Pjesërisht: Paskuqan (Treshi), Bregu i Lumit dhe Fushë Mëzezi