Rikonstruksioni i kabinave, 15 gusht kufizime energjie ne disa zona ne Tirane

Njoftim për abonentët #Tiranë
Data 15 gusht

Në kuadër të planit të investimeve për rritjen e sigurisë së furnizimit me energjinë elektrike për rajonin Tiranë, OSHEE do të punojë më 15 gusht (e enjte) në 8 kabina, duke qenë të detyruar të stakojë furnizimin në oraret dhe zonat si me poshtë:

‪09.00-15.00‬
Pjesërisht rrugët “Xhanfize Keko”, “Kujtim Laro”, Sadik Petrela”, “Rruga e Durrësit”, “Mine Peza”, pranë ish-Kafe Flora, “Mahmut Fortuzi”, “Siri Kodra‪”, “R‬ruga DIbrës”, “Ali Pashe Guxia”, “Hasbi Serani”, “Konferenca e Pezës” dhe “Teodor Keko”