Remont në NST Çorovodë, 16 gusht kufizime energjie në disa zona në Skrapar

Njoftim për abonentët #Çorovodë
Data 16 gusht

Per shkak te punimeve ne Nst Çorovoda, ora 06:00-09:00, mbeten pa energji zonat
Pjesërisht qyteti Çorovodë/ NSHN dhe Konservat