Rikonstruksioni i kabinave, 15 tetor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë
Stakim, data 15 Tetor

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, ditën e martë, 15 tetor do të stakohet energjia elektrike në këto zona dhe orare

9:00-15:00
Pjesërisht rruga “Mine Peza”

9:00-10:00
Pjesërisht rruga “Kolë Koçi”

10:00-12:00
Pjesërisht rruga “Stefan Shundi”

12:00-15:00
Pjesërisht Rruga për Mëzez, tek Stacioni i pompave