Remont në linjën 35kV L30-51 Jagodinë – Libofshë, NST Plasmas dhe NST Uji i Ftohtë, 15-17 tetor kufizime energjie në disa zona në Lushnje e Vlorë

Njoftim për abonentët Lushnje dhe Vlorë
Stakim i datës 15-17 Tetor

Për shkak të remontit të planifikuar në linjën 35kV L30-51 Jagodinë – Libofshë, NST Plastmas dhe NST Uji i Ftohtë, në datat 15-17 tetor
do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Lushnje dhe Vlorë

Lushnje/15 tetor/05:00-06:00
Ardenicë, Vajkan, Kolonjë

Vlorë/16 tetor/08:00-16:00
lagjet: “Uji i Ftohtë”, “10 Korriku”, “Pavarësia”

Lushnje/17 tetor/09:00-16:00
Krutje, Lifaj, Arrëz, Ngurrez, Zhym, Kadia