Rikonstruksioni i kabinave, 16 dhe 18 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, data 16 dhe 18 Nëntor

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, nesër (e shtunë) datë 16 Nëntor dhe të hënën më 18 Nëntor do të kryhen stakime të energjisë në disa zona në Tiranë

16 Nëntor

09:00-15:00
Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Fortuzi”

00:00-01:00
Pjesërisht rruga “Gjin Bue Shpata” pranë Drejtorisë së Tatimeve

01:15-02:15
Pjesërisht rrugët: “Margarita Tutulani”, “Zef Jubani”

02:30-03:30
Pjesërisht rrugët: “Komuna e Parisit”, “Sulejman Delvina”, pranë Stadiumit “Selman Stërmansit”

18 Nëntor
09:00-15:00
Pjesërisht rrugët: “Vath Koreshi”, “Tefta Tashko Koço”