Rikonstruksioni i kabinave, 14-15 Nëntor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, 14-15 Nëntor

Në vijim të punimeve për investimin që po kryhet nga OSHEE për rikonstruksionin e kabinave, në datat 14-15 Nëntor do të stakohet energjia në këto zona në kryeqytet
Më poshtë oraret dhe zonat e prekura nga investimi

14 Nëntor
09:00-15:00
Pjesërisht rruga “Dervish Hekali”

09:00-12:00
Pjesërisht rrugët: “Albanopoli”, “Eshref Frashëri”

15 Nëntor
08:30-13:00
Pjesërisht zonat: Fushë Mëzez, ish-rruga “Ura”, zona pranë Bregut të Lumit, Laknas

09:00-15:00
Pjesërisht rruga “Androkli Kostallari”