Rikonstruksioni i kabinave, 16 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë


Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 16 qershor, do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

09:00-15:00

Pjesërisht një pjesë e Bulevardit “Zhan Dark”, Mëzez, Qafë Kashar deri në Allgjatë, Baldushk , Vishnje, Mustafakoc, Marqinet, Gjokaj , Domje, Valias i Vjetër dhe Valias i Ri


9:00- 16:00 Rruga e Teleferikut dhe zona e Shkollës “17 Shkurti”