Rikonstruksioni i kabinave, 18 Tetor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, data 18 Tetor

Vijojnë punimet për rikonstruksionin e kabinave dhe konkretisht, nesër (e premte) 18 tetor do të kryhen këto stakime të energjisë në oraret dhe zonat si më poshtë

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Albanopoli”, “Arben Broci”, “Hysen Xhura”,
“Vath Koreshi”, “Mihal Grameno”, “Haki Shehu”, “Kolë Kamsi” “Rruga e Xibrakëve”