Rikonstruksioni i kabinave, 2-3 gusht kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Tiranë

Datat 2-3 GUSHT

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 2 dhe 3 gusht do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë

2 gusht
09:00-16:00
rruga e Dibrës, pranë Spitalit “Nënë Tereza”, rruga “Don Bosko”, rruga “At Zef Pëllumbi”

23:00-05:30

rruga “Jorgo Plaku”, pranë rrugës “5 Maji”

09:00 deri 15:00
rruga e Barrikadave, pranë Shkollës “Sami Frashëri”, zona tek Kthesa e Kamzës, rruga “Ferit Xhajko”, përballë ish Restorant Durrësit
3 gusht

09:00-16:00
rruga “Jorgo Plaku”, pranë rrugës “5 Maji”, rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Omer Nishani”

9:00 deri 15:00
rruga “Siri Kodra”, rruga “Reshit Petrela”, rruga “Mahmut Xhelili”