Rikonstruksioni i kabinave, 20 tetor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 20 tetor do të kryhen punime në disa fidera të NST Selitë, NST Valias dhe NST Traktora.

Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat e prekura nga ky remont në Tiranë

00:00-05:00

Pjesërisht: Rruga “Ilia Dilo Sheperi”, rruga “Gjovalin Gjadri”, rruga “Hamdi Pepa”, rruga “Bedri Karapici”, rruga “3 Deshmorët”,  pranë KMY, biznese private brenda territorit të ish-Misto Mames, Kaon, rruga “Tish Daia”, pranë Kopshtit Botanik, Kodra e Diellit, zona pranë ish SMT, zona pranë ish- Drejtorisë së ujrave (Selite), Lagjia Garunj, Mjull Bathore, Lundër, Vishnjë, Arbanë

09:00-15:00

Pjesërisht: Rruga “Sami Frashëri “,1 pallat pas shkollës “Edit Durham”, Kasallë, Valias, Qerekë, rruga “Dritan Hoxha”, Ndroq deri te ura e Beshirit

09:00-11:00

Pjesërisht: Rruga “Martin Camaj”, rruga “Arkitekt Sinani” dhe nje pjesë e Bulevardit Zhan d ‘Ark