Rikonstruksioni i kabinave, 23-24 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët #Tiranë
Datë 23-24 gusht

‪Në kuadër te investimeve, me 23 gusht do te punohet në disa kabina, për rrjedhojë do stakohet energjia elektrike në zonat dhe oraret si më poshtë:‬

‪23 gusht/ 09:00‬-‪15:00‬
Pjesërisht në rrugët “Pjeter Bogdani”, “Vaso Pasha”, “Petro Marko”, “Asim Vokshi”, “Hysen Loci” dhe “Bajo Topulli”

0‪9:00‬-‪10:00‬
Pjesërisht në rrugët “Mine Peza” dhe “Haxhi Hysen Dalliu”

0‪9:00‬-‪13:00‬
“Rruga e Dibrës” pjeserisht, tek Medreseja

24 gusht/9:00-13:00

rruga “Ferit Xhajko” pjesërisht, rruga “Gjon Buzuku”