Remont në Dibër, 22 gusht kufizime energjie në disa zona në Peshkopi

Njoftim, abonentët #Dibër
Data 22 gusht

Per shkak të punimeve nga Drejtoria e Tensionit të Larte, me 22 gusht, do te mbeten pa energji⚡️ zonat dhe në oraret:

10:00-12:00
Ish-komunat Tomin, Luzni dhe Selishtë

12:00-14:00
Pjesë e Bashkisë Peshkopi / lagja Kamen dhe fshatrat Limjan, Verenjt, Radishtë, Bellevë dhe Zagrat