Rikonstruksioni i kabinave, 24 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 24 shtator do të kryhen punime në disa kabina në Tiranë. Pa energji do të mbeten këto zona:

09:00-15:00

Pjesërisht: Picall dhe antenat e kompanive telefonike në kodër Picall

10:00-16:00

Pjesërisht: Rruga “Irfan Tomini”

Zonat qe mbeten pa energji ne rrethin Tirane :

12:00-15:00

Pjesërisht: Rruga “Esat Mekuli” pranë ish-fushës së Aviacionit