Rikonstruksioni i kabinave, 26 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, sot do të kryhen punime në dy kabina. Më poshtë oraret e kufizimit dhe zonat e prekura nga ky investim

09:30-16:00
Rruga “Myslym Keta”

09:30-12:30
Rruga”Shefqet Ndroqi”