Rikonstruksioni i kabinave, 28-29 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datat 28-29 korrik do të kryhen punime në disa kabina. Për pasojë do të mbeten pa energji këto zona në Tiranë:

28-29 korrik

09:00-15:00

Vërri.Skrep,Urë, Fag, Vakmon, Derje dhe Shënmëri

28 korrik

09:00-17:00Kthesa e Kamzës , zona pranë terminalit të Autobusave