Rikonstruksioni i kabinave, 6 maj kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të punimeve në kabinën “Pasho Hysi 4″, në datën 6 Maj, gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto rrugëPjesërisht rrugët:”Bajo Topulli” dhe “Ali Demi”