Rikonstruksioni i kabinave, 7 tetor kufizim energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë
Stakim i datës 7 Tetor

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datën 7 Tetor do të stakohet energjia në këto zona

Oraret

09:00-15:00
Pjesërisht rruga e Dibrës, rruga “Ibrahim Buzhiqi”, rruga “Mahmut Fortuzi” pranë Drejtorisë Rajonale të OSHEE Tiranë

11:00-14:00
Pjesërisht zona midis rrugës së Barikadave dhe rrugës “Siri Kodra”

10:00- 12:00
Pjesërisht rruga “Ludovik Shllaku”, pranë sheshit “Avni Rustemi”