Rikonstruksioni i kabinave, 8-9 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Datat 8-9 GUSHT

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 8-9 gusht do të punohet në disa zona të kryeqytetit e për pasojë do të stakohet energjia në këto orare

8 gusht
09:00-15:00
rruga “Sokrat Miho”, zona Fushë Mëzez, rruga e Durrësit, rruga “Milan Shuflaj”,: Bulevardi “Gjergj Fishta” pjesërisht, rruga “Sami Frashëri” pjesërisht, pranë Drejtorisë së Policisë Tiranë, rruga “Urani Pano”, bulevardi “Zogu I” pjesërisht, pranë “Veve” Center

.
09:00 deri 9:30
Zona midis rrugës “Siri Kodra” dhe rrugës “Karl Gega”, rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Gjon Buzuku”,

10:00 – 10:30
rruga “Haxhi Hysen Dalliu”, rruga “Petro Marko” , rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Memo Meto”

11:00 -11:30
rruga “Hasan Ceka”, pranë rrugës “Don Bosko” , : rruga “5 Maji” pranë Medresesë,

12:00- 12:30
rruga “Ferit Xhajko”, rruga e Dibrës pranë Medresesë,

9 gusht
09:00-15:00

rruga “Vëllezërit Manastirli”, rruga “Muhamet Gjollesha”, pranë Drejtorisë së Tatimeve dhe Sigurimeve Shoqërore, ruga “Tefta Tashko Koco”, zona tek rreth rrotullimi Kodër Kamëz, rruga e Dibrës tek Medreseja, rruga “Petro Marko” rruga “Asim Vokshi”

09:00-13:00
zona Mëzez

09:00-16:00
rruga “Arkitekt Kasemi” tek Brryli

13:00-15:00
rruga “Ali Bakiu”, rruga “Teodor Keko” pranë reth rotullimit të ish-Doganës