Rikonstruksioni i kabinave, 8 shtator kufizime energjie në disa zona në Pogradec

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave që po kryhet nga OSSH në disa zona në Pogradec, nesër datë 8 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-12:00 do të punohet në kabinat “Lin 1” dhe “Lin 2”, do të stakohet energjia në zonën e Lin/Pogradec.