Rikonstruksioni i kabinave, 9 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 9 korrik gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të punohet në kabinën “Dervish Hima 2” të NST Qendër ku do të vendosen pajisje të reja të linjës së transmetimit të mesëm, do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Zona pas Stadiumit “Air Albania” dhe zona pas Ambasadës Franceze