Rikonstruksioni i kabinave, 9 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes, nesër, 9 shtator do të kryhen punime në disa kabina dhe fidera. Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë

09:00-16:00

Pjesërisht: zona pranë shinave të Trenit , zona pranë “Coca Cola” dhe Paskuqan, Pallati “Rinia 04” te Liqeni i Thatë.

09:00-15:00

Pjesërisht: zona pranë Xhamisë së Tabakeve , rruga “Shyqyri Ishmi”, dhe një pjesë e pallateve në Bulevardin “B.Curri”