Remont për sistemimin e shtyllave dhe riparimin e një kampate të linjës TM, 9 shtator kufizime energjie në disa zona

Në kuadër të punimeve për sistemimin e shtyllave dhe riparimin e një kampate të linjës TM, nesër datë 9 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan:

09:00 – 13:00 Funar, Mollagjec
12:00-15:00 Labinot, Ajrore Ura Lizës, Biznese private ,Labinot Fushë, Griqan poshtë, Sericë, Xibrakë, (Mengel), Krastë