Rikonstruksioni i kabinave, nesër në datën 14 qershor kufizime energjie në rrugën “Pandi Dardha” në Laprakë dhe rruga “Vaso Pasha” pjesërisht

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se në kuadër të investimeve për rikonstruksionin e kabinave, nesër në datën 14 qershor do të kryhen punime në kabinën “Uzina Partizani” dhe kabinën “Vaso Pasha 1” gjatë intervalit kohor 10:00-13:00.
Pa energji gjatë kësaj kohe do të jenë rruga “Pandi Dardha” në Laprakë dhe rruga “Vaso Pasha” pjesërisht