Tiranë, stuhia dëmton fidrat, pa energji disa komuna

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se si pasojë e avarisë në fidrat dalëse (linjat 6-10 kV) të disa N/Stacioneve Tiranë gjatë natës si rezultat i erërave shumë të forta.

 

  1. Fidri E5 qe del nga N/Stacioni Farke.

Zona pa energji ne Tirane / Rethinat Sauk.

 

  1. Fidri 34 qe del nga N/Stacioni Selite.

Zona pa energji ne Tirane / Lagja’’Garunje’’; Neë Bathore;Lunder;Vishnje;Arbane.

 

  1. Fidri 145 qe del nga N/Stacioni Valias.

Zona pa energji ne Tirane / Rethinat Valias dhe Zona Tapize.

 

  1. Fidri 118 qe del nga N/Stacioni Kinostudio.

Zona pa energji ne Tirane / Komuna ‘’Dajt’’ (pjeserisht)