Defektet në linja, rikthehet energjia në Fier

Operatori i shpërndarjes së energjisë, OSHEE, njofton se është eliminuar avaria në L 30-27/1 Fieri 220 kV –Fieri.1

Si pasojë është rikthyer energjia në lagjet: Lagja’’ 1 Maji’’ ; ‘’Kongresi Permetit’’ ; ‘’Konferenca e Pezës’’ ; ‘’Sheqi Vogël’’ ; ‘’Liri’’ ; ‘’Sheqi Madh’’;   ‘’ 11 Janari (një pjesë)’’; ‘’Bishanakë (një pjesë)’’; ‘’Apolonia (një pjesë)’’;

Komunat ’’Portez ’’ ; ‘’Mbrostar (një pjesë)’’ dhe ‘’Qendër (një pjesë)’’