Vendoset transformatori në n.stacionin e Farkës, nis furnizimi me energji

Operatori i Shpërndarjes së energjisë elektrike njofton për vendosjen në gjendje pune të transformatorit në n/stacionin e Farkës dhe për pasojë ka nisur furnizimi me energji i disa komuna në qarkun e Tiranës: komuna Bërzhitë, Mullet, Zona “Ura e Farkës, Picalle, Vishnje, Kodra-Sauk, Liqeni i Thatë.