2142.02 – Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëKërkohen pesë Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë, në Tirane / Rajoni 1 me kohë të plotë.

Për më shumë Hap Profilin