Avari e rëndë në n/stacionin e Povelcës, pa energji disa komuna

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë njofton se mbrëmjen e djeshme moti i keq ka shkaktuar një avari në n/stacionin e Fier –Pojan- Hoxhare –Povelçe.

Për pasojë kanë mbetur pa energji n/Stacionet Pojan, Hoxharë, Povelshë që furnizojnë komunat

’’ Dermenas’’ ; Komuna’’ Seman’’; Hidrovori ‘’Hoxhare’’; Hidrovori ‘’Povelçe’’ në qarkun e Fierit.

Brigadat e avarisë po punojnë në terren për riparimin e defektit dhe rikthimin e energjisë për konsumatorët.