Moti i keq, defet në n/stacionin e Pukës, kufizim energjie në disa komuna

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë njofton se moti i keq, ka shkaktuar një avari në n/stacionin e Pukës.

Për pasojë kanë mbetur pa energji disa komuna në rrethin e Pukës që furnizohen nga ky n/stacion,

Bashkia Pukë , Komuna ”Qerret’ dhe Komuna ”Qelez”