Punimet për transformatorin e ri, pa energji disa zona në Lezhë

Për shkak të punimeve për vendosjen e transformatorit të ri në n/stacionin Lezhë, OSHEE njofton se do të stakojë energjinë në këtë n.stacion nga ora 09:00-12:00.

Gjatë këtij intervali kohor do të mbeten pa energji këto zona: Gryk Lumi, Hidrovor Tale, Rril, Barbullojë, Gajush, Shënkoll,Tale dhe Burgu i Shënkollit.