Investimi i OSHEE për ndërtimin e 5 fiderave të rinj, 30-31 janar dhe 1 shkurt, kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të investimit që po kryhet nga Drejtoria rajonale e OSHEE Tiranë për ndërtimin e 5 fiderave të rinj, në datat 30-31 janar dhe 1 shkurt do të stakohet energjia në këto zona

30-31 janar/1 shkurt

09:30 – 12:30

Pa energji pjesërisht zona pranë ish-Uzinës së Traktorave