Moti i keq, avari në disa hidrovore, OSHEE në terren për defektet

Operatori i Shpërndarjes së energjisë njofton se si pasojë e motit shumë të keq me furtunë ere dhe shi, disa fidra që ushqejnë H/Drovoret kanë dalë jashtë pune .
Gjendja paraqitet si më poshtë:

Hidrovori ‘’Radhimë ‘’ del nga Fidri Nr.3 ,N/Stacioni Radhimë.

Hidrovori ‘’Akerni‘’ del nga Fidri Nr.9 ,N/Stacioni Mifol

Brigada e OSHEE e drejtorisë rajonale Fier ndodhet në terren për eliminimin sa më shpejt të avarisë.

Hidrovori ‘’Ballaj ‘’ del nga Fidri Nr.1  ,N/Stacioni Ballaj

Hidrovori ‘’Qeret ‘’ del nga Fidri Nr.4  ,N/Stacioni Kavajë.  Jashte pune po punon brigade e avarise.

Brigada e OSHEE e drejtorisë rajonale Durrës ndodhet në terren për eliminimin sa më shpejt të avarisë