Moti i keq, avari në n/stacionin e Gjirokastrës

Operatori i Shpërndarjes së energjisë njofton se si pasojë e motit shumë të keq me furtunë ere dhe shi dhe daljes nga shtrati i lumit Drino, del jashtë pune n/stacioni 110/35/6 kV Gjirokastra 1.
Uji ka hyrë komplet në Sallë të komandës dhe pjesën e N/Stacionit.

Për pasojë kanë mbetur pa energji pjesërisht Lagja “18 Shtatori” “Varosh” , “Kodra e Shtufit”, “Gorica”; “Palorto”; “Pazari”; “Grehot”; “Topullaraj”; “Vaër paslare”; “Andon Poci”;
“Zona Industriale”; “Cfake”; lagjet  “Puntore”‘ “Zinxhire” “Dunavat”; “Manalat”; “11 Janari”; “Kala  “Plake”,  “Kordhose”;  Komuna “Cepo”; Kom “Picar”; Kom “Odrie”; Kom “Antigon”; Kom “Bulo”; Kom “Libohove”; Fshatrat Viroi;Lunxheri;Lazarat